پاسخ به سئوالات (2)
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
پاسخ به سئوالات (2)
نوشته شده در سه شنبه 7 / 12 / 1390
بازدید : 190
نویسنده : محمدرضا علی اکبری

• پاسخ به سئوالات (2)

^^^^^^^^^^^^^

 

چندین سئوال از جانب دختر خانم ها و آقا پسرها رسیده بود که پرسیده بودند:

پرده بکارت چیست ؟

در کجای واژن قرار دارد ؟

آیا پسرها میتوانند تشخیص دهند که دختری باکره است یا خیر ؟

 

دهانه ورودی واژن در دوران جنینی با پرده نازکی از پوست پوشیده میشود که پرده بکارت نام دارد. پرده بکارت انواع مختلفی دارد از بافت خیلی نازک در بعضی خانم ها تا بافتی که آنقدر ضخیم است که حتی خونریزی ماهانه هم نمی تواند از واژن خارج شود و به کمک پزشک باید برداشته شود.

 

باور عمومی بر این است که چنانچه دختری این پرده را در ابتدای واژن خود نداشته باشد قبلاً رابطه جنسی داشته است که این فکر کاملاً بی پایه است. برخی دخترها از بدو تولد فاقد این پرده هستند و در برخی دیگر که از نوع پرده بکارت خیلی نازک دارند، آنقدر نازک است که با انجام فعالیتهایی چون دوچرخهسواری و اسبسواری یا ورزش های شدید از بین میرود. بعضی از این پردهها کمی کلفت تر هستند و این موضوع باعث درد و خونریزی در هنگام برقراری اولین ارتباط جنسی در صاحبان آنها میشود و در برخی افراد هم بهتر است با یک جراحی سرپایی برداشته شوند که صاحب آن زیاد درد نکشد.

 

اما تعداد زیادی از دخترخانمها در هنگام برقراری اولین ارتباط جنسیشان خونریزی ندارند و در برخیها اصلاً دردی هم وجود ندارد و این دلیل بر باکره نبودن آنها نیست. بنابراین راه قطعی برای تشخیص باکره بودن دختر نیست. در اکثر موارد هیچ کس نمی تواند تشخیص قطعی بدهد که دختری باکره هست یا خیر. در خیلی موارد حتی پزشک هم نمی تواند به طور قطعی این موضوع را تایید کند. به همین دلیل پزشکان حتی در کشورهای غربی از دادن برگه جهت تایید باکره بودن دختران خودداری می کنند.

 

در همینجا به مورد ترمیم پرده بکارت هم اشاره کنم که البته در برنامه های پیش هم در موردش توضیح داده ام اما تعداد سئوال های رسیده نشان می دهد هنوز بعضی از دختر خانم ها به انجام این کار فکر می کنند. بعضی دختر خانم ها از ترس اینکه خونریزی نداشته باشند دست به همچین کار بعضا مهلکی می زنند. در طی این جراحی که اغلب هم توسط افراد نا وارد و بدون تخصص در محیط های غیر بهداشتی انجام می شود، مقداری از بافت دو طرف دهانه واژن را به هم نزدیک کرده و بخیه می زنند که هنگام ارتباط جنسی اول خونریزی اتفاق بیافتد.

 

به جز از خطر عفونتی که چنین کاری می تواند به دنبال داشته باشد، اگر سطح وسیعی از بافت دهانه واژن به هم چسبندگی پیدا کند در حین پاره شدن می تواند خونریزی شدیدی دهد و بعضا فرد را در معرض خطر جانی قرار دهد در کشورهایی که ختنه دختر ها رایج است و دهانه مهبل را می دوزند تعداد بسیار زیادی از مادران بر اثر زایمان اول از بین می روند. بنابراین من اصلا همچین کاری را پیشنهاد نمی کنم. اگر واقعا باکره بودن برایتان تا این حد اهمیت دارد رابطه جنسی تان را تا پس از ازدواج به تعویق بیندازید نه اینکه خودتان را در معرض همچین عمل هایی قرار دهید.

 

تعدادی از شنوندگان خواستند که من منابع معتبر در زمینه سلامت و روابط جنسی را معرفی کنم. آدرس این سایتها متعلق به سازمانها و نهادهای انگلیسی هستند . در مجموع سایت هایی قابل اعتمادتر هستند که وابسته به انجمن و یا سازمان معتبری باشند مثلا ارگان های دولتی و یا دانشگاهی که دارای پسوند " edu" یا "org" هستند. بطور خلاصه اینکه اگر هیچگونه اطلاعاتی در مورد مسائل جنسی و روابط جنسی نداشته باشید بسیار بهتر از این است که از منابع تجاری و نادرست این اطلاعات را بدست بیاورید چون وقتی که تصویری در ذهن ایجاد شد و توقعات غلطی از بدن خودتان و شخصی که بعدها با او می خواهید رابطه جنسی داشته باشید و چگونگی این رابطه در ذهنتان ایجاد شد، تصحیح آن کار خیلی راحتی نیست.

 

 BBC : http://www.bbc.co.uk/relationships/sex_and_sexual_health

Avert :www.avert.org.uk

British Pregnancy Advisory Service: www.bpas.org.uk

ChildLine: www.childline.org.uk

Children's Legal Centre: www.childrenslegalcentre.com

Department of Health: www.doh.gov.uk

Education for Choice: www.efc.org.uk

Fathers Direct: www.fathersdirect.com

fpa: www.fpa.org.uk

Fertility UK: www.fertilityuk.org

Get Connected: www.getconnected.org.uk

Impotence Association: www.impotence.org.uk

Like it is: www.likeitis.org.uk

London Lesbian and Gay Switchboard: www.llgs.org.uk

Lovelife: www.lovelife.uk.com

Marie Stopes: www.mariestopes.org.uk, www.abortioncounselling.co.uk

Maternity Alliance: www.maternityalliance.org.uk

 National Childbirth Trust: www.nctpregnancyandbabycare.com

 National Endometriosis Society: www.endo.org.uk

NHS Direct: www.nhsdirect.nhs.uk

National Office of Statistics:www.statistics.gov.uk

Need 2 Know : www.need2know.co.uk

 NSPCC: www.nspcc.org.uk

 Parentline Plus: www.parentlineplus.org.uk

Scottish Child Law Centre :www.sclc.org.uk

 Sexwise: www.ruthinking.co.uk

 Teenage Pregnancy Unit: www.doh.gov.uk/teenagepregnancyunit

Terrence Higgins Trust: www.tht.org.uk

There?me :www.There4me.com

 The Hideout:www.thehideout.org.uk

 The Site: www.thesite.org.uk

Women's Health: www.womenshealthlondon.org.uk

Young Minds: www.youngminds.org.uk

 

انجمن تنظیم خانواده ایران:

 

http://www.fpairi.org

 

 

خانم 42 ساله ای هستم که از 38 سالگی دچار یائسگی زودرس شدم (در خانواده داشتم) و امسال متاسفانه به علت فیبروم بزرگ مجبور به برداشتن رحم شدم الان سئوال این است که چه کاری باید انجام دهم تا از عوارض آن در امان باشم. (مراقبت دارویی یا مراقبت غذایی)

مواد لغزنده کننده ای که از دیواره رحم ترشح می شوند آیا بستگی به سن دارد؟ و آیا تمایل جنسی بعد از یائسگی کم می شود؟ چطور می شود از کم شدن میل جنسی پیشگیری کرد؟

 

پاسخ شما را در سه قسمت می دهم. تغییرات دوران یائسگی و مراقبت های این دوران، مواد لغزنده کننده و کم شدن میل جنسی در زمان یائسگی. سئوال شما به من این فرصت را می دهد که خرافه هایی که در مورد خانمهای یائسه وجود دارد را بشکافم و توضیح بدهم. پرسیده بودید چطور می شود از کم شدن میل جنسی در دوران یائسگی جلوگیری کرد.باید اول ببینیم که در واقعیت، در این دوران چه تغییراتی اتفاق می افتد و آیا اصلا کم شدن میل جنسی بعد از یائسگی اتفاق می افتد یا نه.

 

مهمترین مسئله ای که با افت استروژن در زمان یائسگی در بدن یک خانم اتفاق می افتد تغییراتی است که در بافت ناحیه تناسلی بوجود می آید که در سرعت و چگونگی پاسخ دهی به محرک های جنسی فرد اثر می گذارد، یعنی خانم میل جنسی دارد اما تحریک پذیری اش شاید کم تر باشد.

 

در ضمن این تغییرات هورمونی باعث خشکی واژن می شوند. ممکن است خانم در هنگام دخول و برقراری ارتباط جنسی درد داشته باشد که همین تجربه نا خوشایند می تواند میل جنسی فرد را کم کند.در زمان یائسگی دیواره های واژن هم نازک می شوند بخصوص اگر خانم به طور مرتب رابطه جنسی نداشته باشد این تغییرات سریع تر و بیشتر از افرادی است که در طول زندگی شان به طور مرتب رابطه جنسی داشته اند و ترکیب این حالت با خشکی واژن می تواند دخول را دردناک کند. در ضمن کم شدن هورمون استروژن باعث به اصطلاح آب رفتن لبهای محافظ واژن و رویه کلیتوریس می شود که باعث بیرون آمدگی بیشتر کلیتوریس می شود. در بعضی افراد این مسئله می تواند موجب تحریک بیشترشان بشود و در بعضی دیگر می تواند تحریک بیش از حد و ناخوشایندی را ایجاد کند.

 

در نهایت برای خانمهایی که سطح استروژن کمی دارند چه بر اثر یائسگی و به دلایل دیگر مثل هیسترکتومی کامل یعنی برداشتن رحم و تخمدان ها این توصیه ها را می توانم بکنم: برای رابطه جنسی تان وقت بیشتری صرف کنید که به واژنتان فرصت بدهید خودش را آماده کند و برای رفع خشکی واژن از مواد لغزنده کننده به مقدار کافی استفاده کنید.

 

تعداد زیادی از خانمها از رابطه جنسی پس از یائسه شدن هم لذت می برند و اعتقاد دارند اتفاقا در این سن به خاطر اینکه شناخت زوج از هم بهتر است و با استفاده از تجربیات گذشته شان لذت رابطه جنسی را عمیق تر می توانند تجربه کنند. در مورد مواد لغزنده کننده یک یادآوری کوچک بکنم که مواد لغزنده ای که اشاره کرده بودید از دیواره رحم ترشح نمی شوند. رحم محفظه ای است که جنین در آن رشد می کند. این مواد لغزنده کننده از غدد بارتولن واقع در دهانه واژن ترشح می شوند. این ترشحات در زمان های مختلف در طول زندگی ممکن است کم تر از مواقع دیگر باشند مثلا در خانمی که هیسترکتومی کامل می کند یعنی رحم و تخمدانهایش را بر داشته اند و در خانمهایی که یائسه می شوند این مقدار کم تر است بدلیل کم شدن سطح هورمونهای جنسی بخصوص استروژن.

 

روش های درمان معمول:

 

- موضعی به وسیله پمادهای هورمونی که در مهبل استفاده می شود و با تحریک غدد مسئول ترشح این مواد لغزنده به طور منطقه ای کمی از این خشکی را بر طرف می کند.

 

- یا اینکه بعضی خانمها با تشخیص پزشک شان هورمون های جایگزین را دریافت می کنند که دوباره سطح هورمون ها را به حدی می رساند که لوبریکیشن و یا همان ترشح مواد لغزنده بر اثر تحریک جنسی، به جریان می افتد.

 

در مورد مراقبت های تغذیه ای و کلا مراقبتهای دوران یائسگی، به خصوص در مورد شنونده ای که گفته بودند فیبروم عمل کرده اند و در 38 سالگی یائسه شده اند، شرط اول ورزش کردن است.

 

در دوران یائسگی اولین مسئله ای که خانمها در معرضش هستند پوکی استخوان است. باید منابع کلسیمی کافی در رژیم غذاییتان قرار بدهید و یا حتی اگر پزشکتان صلاح دانست از داروهای مکمل استفاده کنید.

 

در کشورهایی که آفتاب کمتری دارند به دلیل تولید کمتر ویتامین دی در بدن جذب کلسیم کم می شود و بعضی اوقات افراد باید ویتامین دی هم مصرف کنند که به جذب کلسیمی که می خورند کمک کنند. اما حتما زیر نظر پزشک این کار را بکنید چون این مواد مکمل باید با توجه به شرایط کلی تان برای شما تجویز شوند. در این دوران داشتن رابطه جنسی منظم هم همانطوری که اشاره کردم کمک می کند که بافت واژن دیر تر تحلیل برود. در ضمن به دلیل خشکی واژن در این دوران بعضی اوقات حتی ممکن است راه رفتن برای مدت طولانی برایتان ناراحت کننده باشد چون به دلیل خشکی واژن ممکن است پوستتان سایش پیدا کند و حتی چند قطره ای خون هم مشاهده کنید که با مصرف پمادهای موضعی که اشاره کردم این هم تا حد زیادی قابل درمان است.

 

 

* من 33 ساله هستم و پسری که می خواهم با او ازدواج کنم 26 ساله است ولی چند نفر به من گفته اند که خانومها حدودا در سن 44 سالگی، میل جنسی شان را از دست می دهند. به نظر من این خیلی عجیب است، شما می توانید به من کمک کنید؟

 

اینکه تصمیم گرفته اید با فردی که 7 سال از شما کوچک تر است ازدواج کنید مسئله ای است که کاملا به تفاهم هر دو طرف بستگی دارد. اما در مورد رابطه جنسی، مسئله ای که شنیده اید اصلا واقعیت ندارد. اگر قصد دارید صاحب فرزند بشوید این امری جداگانه است چون در 44 سالگی حتی اگر باردار هم بشوید جزو بارداری های پرخطر محسوب خواهد شد اما از نظر جنسی اگر ورزش کنید و از سلامت خوبی برخوردار باشید مشکلی نخواهید داشت.

 

 

* مردی 33 ساله هستم که میل زیادی به سکس دارم و اگر این میل من برآورده نشود خانمم را به باد کتک می گیرم اما بعدا بشدت پشیمان می شوم. هر از گاهی بعد از سکس خانمم گریه و زاری می کند که من را به شدت عصبی می کند. دو فرزند 2 و 6 ساله دارم و خانمم من را تهدید به طلاق کرده آیا دارویی هست که خانم من مصرف کند که میلش زیاد بشود؟

 

این ایمیل دو حالت را مطرح می کند یکی حالت مردی که برای احساسات خانمش اهمیتی قائل نیست و تنها به برآورده کردن نیاز خودش توجه دارد و دیگری به مردی که زندگی اش را دوست دارد و به رفتار ناخوشایندش معترف است و می خواهد آن را تغییر دهد.

 

من دوست دارم فکر کنم که حالت دوم بیشتر صادق است. ببینید، شما گفتید که ده سال است که ازدواج کرده اید و اگر این الگوی رفتاری که توضیح دادید در طول این ده سال ادامه داشته من حتی فکر می کنم که خانم شما به افسردگی مزمن دچار است و باید زیر نظر روانپزشک و برای مدت طولانی مداوا شود و در کنارش باید با هم به مشاور مراجعه کنید چون به طور واضح می شود دید که شما نقطه نظر خانم تان را نمی توانید ببینید و یا درک کنید که حتی با ابراز ناراحتی ایشان به صورت گریه، حتی عصبی می شوید.

 

خودتان را جای خانمتان بگذارید اگر همیشه رابطه جنسی با درد و تحقیر همراه بود چه احساسی داشتید؟

 

من قبلا هم گفته بودم که اگر یکی از طرفین میل جنسی بالایی دارد در حدی که همسر وی نمی تواند پاسخگو باشد خودارضایی می تواند مقداری از این تنش را کم کند. من هیچ دارویی نمی توانم تجویز کنم چون واضح است که عدم توافق بر سر رابطه جنسی تنها قسمتی از مشکلات رابطه شما است.

 

شما خیلی جوان هستید و تنها 33 سال دارید. من توصیه می کنم پای صحبت همسرتان بنشینید و ببینید اصلا از زندگی کردن با شما راضی است ؟ چرا از داشتن رابطه جنسی به کرات خوشش نمی آید. شاید از آن لذت نمی برد، شما نمی توانید او را ارضا کنید و هر بار که مجبور به این کار می شود مثل یک تجاوز جنسی به روحیه او لطمه وارد می کند.

 

اگر در مواجهه با مسائل دیگر هم به همین شدت عصبانی می شوید و کاری می کنید که بعدا پشیمان می شوید، شما هم به روانشناس و یا روانپزشک مراجعه کنید که به شما تکنیک هایی یاد بدهند برای اینکه بتوانید خلقتان را کنترل کنید که بعدا پشیمان نشوید. اگر واقعا می خواهید مشکل جنسی تان را حل کنید و ازدواجتان را حفظ کنید باید به خواسته همسرتان احترام بگذارید و تنها به فکر خواسته خودتان نباشید. در ضمن گفته بودید فرزند کوچک شما 2 ساله است خانم شما ممکن است دچار افسردگی پس از زایمان بوده که هرگز درمان نشده و تا به حال ادامه پیدا کرده.

در هر صورت سنجش توسط مشاور خانواده مجرب، روانشناس و یا روانپزشک برای هر دوی شما مفید خواهد بود.

 

 

* چرا ارگاسم زنها سخت تر است؟

 

معلوم است که دقت خوبی کرده ای. بله، ارضا شدن خانمها یا رسیدن آنها به اوج لذت جنسی فرآیند بسیار پیچیده تری است نسبت به مراحلی که مردان طی می کنند. در بین خانمها به دلیل اینکه از کودکی موانع اجتماعی وجود دارد بیدار کردن حس جنسی و قبولاندن این نکته به خانمها که شما هم نه تنها می توانید بلکه باید از رابطه جنسی لذت ببرید کار ساده ای نیست.  بعد از این مرحله، یک خانم باید بدنش را بشناسد و با کمک شریک جنسی اش ببیند که از چه چیزهایی لذت می برد تا زوج بتوانند با هم رابطه رضایت بخشی را برای هر دو طرف تجربه کنند.

 

دقت به خواسته های زن، جلب کردن اعتماد وی و علاقه به شریک جنسی اش جزو مواردی است که می تواند تا حد زیادی به یک خانم کمک کند که از برقراری ارتباط جنسی لذت ببرد.

 

پاسخ به سئوالات (2)




:: موضوعات مرتبط: پاسخ به سوالات 2 , ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: